Üdvözöljük weboldalunkon!

Minden bizonnyal naponta több alkalommal dönt Ön is egy-egy termék, szolgáltatás vásárlásáról. Érvek, ellenérvek ütköznek, több szempontot figyelembe vesz, mielőtt megszületne a döntés. De vajon autó tulajdonosként is ugyanilyen átgondoltan, körültekintően igyekszik dönteni? Gondolkodott azon, miért is fontos, hogy autóját, robogóját  a legmegfelelőbb szervizben javíttassa, legyen bár szó egy egyszerű fékbetét-cseréről, vagy egy karambolos karosszéria helyrehozásáról? Mérlegelésekor átgondolta azt, hogy a döntése valójában mekkora felelősséggel is jár?

Járművüket elsősorban nem javíttatni, hanem karbantartani kell. A rendszeres átvizsgálással, karbantartással sok esetben megelőzhetőek a komolyabb műszaki problémák. A tudatos fogyasztó a rendszeres karbantartáson túl felméri azt is, hogy az adott szerviz - a körülményeket és az adott szakember gárdát tekintve- képes-e a javításra.

Nagyon fontos, hogy a szerviz megfelelő szakembergárdával rendelkezzen. Ennek meglétére mi is büszkék vagyunk, hiszen az elmúlt tíz évben alig történt személyi változás, a csapat mondhatni állandó szervizünkben. Ügyfeleink személyesen ismernek bennünket, s tudják, hogy öt hónap vagy öt év múlva is ugyanaz a munkatárs fogadja majd őket. Az elmúlt évek során különösen nagy tapasztalatra tettünk szert a Volkswagen csoporthoz tartozó márkák – így a VW, a Seat, Aud, Skoda – szervizelésében, ez az egyik erősségünk. Rendelkezünk a megfelelő célszerszámokkal, diagnosztikai eszközökkel, és nem utolsósorban a megfelelő alkatrészforrással ahhoz, hogy gyorsan és kedvező áron végezhessük el a szükséges javítást. A szervizünkben dolgozó tapasztalt és képzett szakemberek az aktuális gyári előírások alapján, a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, szigorú környezetvédelmi előírások betartásával. Ráadásul a javítási munkák során beépített eredeti, vagy az eredetivel megegyező minőségű tartalék alkatrészek hosszú élettartamot és biztonságos közlekedést jelentenek. Így autója nemcsak az értékét őrzi meg biztosan, de az utasok és a többi közlekedő biztonsága is garantált.

Kiemelt szolgáltatásaink