Hirdetés

Statisztika

Tartalom találatai : 82774


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates


Távol-kelti robogók, quadok alkatrész értékesítése


Közel 3 000 robogó és quad alkatrészes raktárkészletünkből választhatnak a Távol-keleti robogó és quad tulajdonosok. Részletes katalógusokat és árlistát a www.webaruhaz.lineamotor.hu weboldalon keresztül tudnak elérni.

Az alkatrészek személyesen átvehetőek az El Mundo Kft. szombathelyi telephelyén is. Internetes rendelés esetén DPD futárpostával szállítjuk ki az alkatrészeket.Az eredetivel megegyező minőségű utángyártott alkatrészek
 

A gépjárművek általános karbantartásához felhasználható alkatrészek között jelentős számban találhatóak jó minőségű pótalkatrészek. Sok esetben ugyanaz a gyártó, mint az eredeti alkatrészek esetén, vagy a több évtizedes szakmai tapasztalataik alapján az eredeti alkatrészekkel azonos minőségű- de olcsóbb árfekvésű tartalék alkatrészeket gyártanak.
 
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az "utángyártott" alkatrészek felhasználásánál mindenképpen kérje ki a szerviz tanácsát. Kifejezetten igaz ez noname, irreálisan alacsony árú alkatrészek esetén. Cégünk ilyen minőségű alkatrészek forgalmazását nem végzi és szervizében az ilyen minőségű hozott alkatrészek beépítését sem vállalja.
 

Seat-VW-Audi-Skoda gyári eredeti alkatrészek

A volkswagen csoporthoz tartozó gépjárművek valamennyi eredeti alkatrészét megrendelheti nálunk. Az eredeti alkatrészek ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek, gyári előírások alapján,melyet a gyártó rendszeresen ellenőriz. Sok esetben a nem megfelelő minőségű alkatrész beépítése további károkat okozhat a nem megfelelő illesztések és hibás anyagválasztás miatt.
Így a látszólag kedvező ár, nem jelent feltétlen a végeredményt tekintve valódi előnyt.
 
Érdemes tehát ajánlatkérése során mindig megnézni az eredeti alkatrészek árát is, mivel sok esetben a legjobb ár/érték arányú termékeket találhatja közöttük. Emiatt javasoljuk, hogy minden alkatrész rendelés előtt kérje ki a szaktanácsunkat.
Az alkatrészek szállítási határideje 2-3 nap. Kiskereskedelmi ára megegyezik a volkswagen csoport által közzétett kiskereskedelmi árlistával.
 Olajok kereskedelme
 

A Repsol olajtársaság teljes termékpalettáját elérheti raktárunkban. Ásványi és szintetikus személygépjármű- és motorkerékpár olajok, tisztítószerek és kenőanyagok elérhető áron rendelhetőek.


 
 


Hirdetés

Hirdetés